perjantai 11. maaliskuuta 2016

Tule IBS:n vertaistapaamiseen!

Ensinnäkin pahoittelen lievästä hiljaiselosta täällä blogin puolella. Elämä on taas vaatinut oman osansa ja tekemistä on riittänyt. Ajatuksissa on blogi kyllä vierähtänyt, samoin mahdolliset postaukset. Sekä toki kaikki tätä blogia seuraavat!

Tätä hienoa aasinsiltaa pitkin mainostan tapahtumaa teille kanssaeläjilleni eli IBS:stä eli ärtyneen suolen oireyhtymästä kärsiville. Crohn ja Colitis ry'n valtakunnallisilla kesäpäivillä tullaan ensimmäistä kertaa järjestemään vertaistapaaminen IBS-ihmisille. Toisin sanoen reilun tunnin mittainen jutustelutuokio IBS:stä, sen kanssa elämisestä, sen hoitokeinoista. Mukaan saa ottaa läheisen ihmisen, jos yksin tuleminen pelottaa. Minä olen vetämässä toisen verkkovertaisen kanssa tätä tapaamista, joten turhaan ei kannata jännittää. Jos ei itsestään halua puhua, voi tulla kuuntelemaan muita.


Ilmoittautuminen tapahtuu 11.4. mennessä CCryn sivujen kautta, täältä. Ja tosiaan, ei tarvitse olla CCryn jäsen, jotta voi osallistua tapaamiseen, eikä tarvitse osallistua kaikkina kolmena päivänä. Ilmoittautumislomakkeella valitset kohdat, joihin haluat osallistua. Tapahtuma itsessään on ilmainen, mutta mahdollisesta lounaasta tai illallisesta joutuu maksamaan, mikäli niille haluaa osallistua.

Vertaistapaamisen lisäksi suosittelen lauantaina olevaa "Täyttä elämää sairauden kanssa" -luentoa myös IBS:ää sairastaville, vaikka päivillä IBD:t ovatkin pääasiallinen kohde.

Toisin sanoen, mikäli asut Pohjanmaan suunnalla (taikka kauempanakin, Suomi on rajana!), tule ihmeessä keskustelemaan ja kuuntelemaan!

Ei kommentteja: